Sport i massor!

 
 
Så va OS igång på allvar. Har inte hunnit med att se en hel del av tävlingarna. Snowboard slopestyle, halfpipe, curling, konståkning, damhockey, backhoppning, längd, superkombination m.m. Sverige har kammat hem 4 medaljer hittills, 3 silver och 1 brons. Alla i längdskidor. Charlotte Kalla började medaljskördandet med suverän åkning i skiathlon. Marcus Hellner gjorde samma sak. Sen idag vann Emil Jönsson ett brons i sprint på ett högst osannolikt sätt efter att först varit helt borta i finalen så kom han halkande in på ett bananskal efter att flera åkare kraschat. Före honom klev Teodor Peterson in på andra plats.
 
Flera stora namn missade medaljer idag. Mest besvikelse var nog att se Shaun White inte tog guld i halfpipe. Han satte inte ens två åk. Miss i första och liten miss i andra gjortde att "iPod" från Schweiz kunde vinna. Annars är det roligaste med OS att man blir engagerad i massa olika sporter som man normalt inte följer. Framförallt får man se stora världsstjärnor.

Det känns lite "tillbaka till vardagen" att slå på S24 och kolla Djurgården mot Västerås ikväll. Det blev ju inte bättre av att vi torskade efter förlänging, igen. Eller som vanligt. Det har sett ut så hela säsongen. Jag ska skriva mer om den hockeyn senare. Just nu finns bara en sak att säga... Avgå Challe Berglund!

Imorn börjar ju lite riktig hockey. Dvs OS-turneringen med alla NHL-stjärnor. Det ska bli riktigt kul att få se dem. Har hunnit smälta att Steven Stamkos inte kommer att vara med i Kanada men det var nästan givet redan i november då han blev skadad och bröt benet. Att komma tillbaka så snart hade varit sensationellt.
 
OS fortsätter och jag kommer att följa det så mycket som det bara går. Heja Sverige!!!
 
 
 
 
//K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Katamso

www.katamso.se




RSS 2.0