Bilbygget - del 3

Efter Ebbs väckning, Dannes oväntade besök o en lång frukoststund med film så bar det av mot Nybro för att forstätta med bilen. Först mötte vi upp Jens o åt en trevlig lunch på Dolce Vita. Bästa stället att luncha på i Nybro helt klart! Fräscht, gott o prisvärt!

















Efter maten va det dags att börja fixa med bilen. Det skulle bli en händeserik eftermiddag med bl a blodvite o misshandel av en ljuddämpare. Ebbs fick oxå testa på o hjälpa till med bilen lite o det gick riktigt bra. Mackan anslöt till gänget o han o Jens fixade efter mycket om o men ljuddämparen o dess anslutning till bilen.

Ebbs o framför allt Danne fixade kabeldragning till stereon o speglarna. Han fick dess utom en rejäl smäll av hörnet på dörren så han fick ett fint sår som blödde.

Då o då under tiden så gick saker inte riktigt som man ville. Då passade vi på att ta ut våra agressioner på den gamla ljuddämparen. Framåt kvällen bjöd Danne på pizza o kvällen slutade med att vi både fick ihop avgassystemet o kopplat in baslåda o slutsteg. Tack allesammans för all hjälp o - a really good time!


Jag kapar avgasdelar


Ebbs filar


Mackan under bilen


Jens avreagerar sej


Ebbs vill oxå testa


Kabeldragning till slutsteget


Mer kapning o slipning på avgasdelarna


Mysigt med närakontakt när man jobbar


Jens, Mackan o jag


Danne hämtade pizza o bjöd på


Ätdags


Danne kopplar slutsteg o bas


Shit så bra det blev :O


Se hela bilbygget på min under-blogg:

KATAMSO.BLOGG.SE/BMW







//K

Om

Min profilbild

Katamso

www.katamso.se




RSS 2.0