I want a Worldie!



"Jag vill inte ha det alla andra kan få"
 
 
Som rubriken lyder. Jag vill ha en worldie! Riskerar att sticka ut hakan nu och framstå som en kräsen person med för höga förväntningar och som stoppar andra människor i fack nu jag vet. Men lite influerad av storstads och världs mentaliteten så säger jag detta.
 
Worldy är ett relativt nytt begrepp som myntas hej vilt på diverse olika scener. I min värld är en worldy en vädligt vacker människa (inte bara på utsidan!) som har en personlighet o karaktär av stil och klass. En tjej med åsikter, förmågan att förstå, lyssna och tycka utan att nervärdera eller kritisera andra människors värde eller åsikter. En människa som har en tro och en tanke och som vet vem hon är och som tänker på hur hon uppfattas utan att det är en uppoffring på något sätt och vis.
 
En worldie i mina ögon har också stil på sina looks. Hon e fräsch, stilig och medveten. Hon visar inte halva skinkan på när hon går ut eller hänger visar upp hela hyllan. Det behöver inte va propert, strikt och dyrt. Det handlar om känsla för sambandet mellan noggranhet, stil och klass.
 
Jag föraktar inte på något sätt andra människor i och med att säga detta. Det är som Miley Cyrus sjunger i låten We Can't Stop - "To my home girls here with the big butt, Shaking it like we at a strip club, Remember only God can judge ya, Forget the haters cause somebody loves ya" Det finns alltid nån som tycker olika. Det nån vill ha kanske nån annan inte vill ha.
 
 
//K

Om

Min profilbild

Katamso

www.katamso.se




RSS 2.0