Underbara ungdom!

 
Satt o kollade gamla klassiska ungdomsfilmen Drömprinsen - Filmen om Em. En under bar nostalgitripp för det första! Tillbaka till ljuva 90-talet! Ella Lemhagens debut film om hur det e att va ung vuxen. Eller rättare sagt steget mellan va ungdom o att börja bli vuxen.
 
Det slår mej under filmen att det e precis så här det e. Eller va kanske man ska säga? O det e det som e så underbart med såna här filmer. Samma med "Fucking Åmål", "Fjorton Suger" och "Säg att du älskar mig" tex. Tycker det e fantastiskt hur dom berör i princip alla saker som handlar om att bli vuxen det e en skön men läskig känsla att komma på att det va så här man kände :)
 
För er som inte sett denna film så rekomenderar jag den starkt. Visst den e gammal o kanske inte bästa kvalitet. Men hur det ser ut i filmen, det va så det va att växa upp då ;) Har nojja för att bli gammal men man kommer ihåg hur underbart det e att leva livet o allt man har fått på vägen!
 
O man e inte äldre än man gör sej. Det gäller att passa på att leva i nuet o ta vara på livet vi har här! Vi får bara en chans! Livet går inte i repris!
 
 
"Ni har det bra ni unga. Passa på att lev så länge det går!"
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Katamso

www.katamso.se




RSS 2.0